De Handwerk Boetiek

Maandelijkse clubs 2012

Home
Souvenir de ma Jeunesse project
International customers
Contact en route
Wat is nieuw?
Maandelijkse clubs 2012
Workshops en gezellige dagen
Kalender
Amerikaanse ontwerpers
Deense ontwerpers
Duitse ontwerpers
Franse ontwerpsters
Italiaanse en Spaanse ontwerpers
Bandjes, kantjes en lintjes
Franse boeken
Garens
Speciale pakketjes
Web dagboek
E-nieuwsbrieven

Hier vind je informatie over de maandelijkse clubs die we in 2012 gaan aanbieden.

ssds2012.jpg

Samsarah Design Studio

Patti heeft weer een prachtig ontwerp gemaakt voor een maandelijkse club. Het gehele ontwerp heet Daily Life (dagelijks leven) en je ontvangt in de eerste maand het middelste deel met de bloemen. Daarna ontvang je elke maand een klein patroontje met knoopjes die je rondom dit middelste patroon borduurt.

 

Het eerste deel kost € 9,25 voor het patroon en € 6,95 voor de knoopjes. De kleinere patroontjes kosten € 4,50 per stuk en de knoopjes voor het eerste deel (linksboven) kosten € 2,00. Ik neem aan dat de knoopjes voor de overige delen tussen de € 2,00-€ 4,00 euro kosten.

ssds2012closeup.jpg

Club 2: Country Cottage Needleworks

De meesten van jullie weten inmiddels wel dat ik gek op huisjes ben. Heeft een patroon een huisje, dan vindt het al snel zijn weg naar mijn collectie. Nu is het nog net niet zo dat op alles wat ik borduur een huisje staat, maar het kost mij totaal geen moeite om een huisjes patroon te borduren J. En wat zie ik op het weblog van Niki verschijnen? Juist ja, een hele serie huisjes. Voor elke maand een huisje om precies te zijn. Je kunt je alvast abonneren op de hele serie, de patroontjes kosten € 6,95 per stuk. Je kunt kiezen uit 3 opties:

Optie 1                       alleen het patroon

Optie 2                       het patroon en de stof (11 of 13 draads stof, die knippen we op maat)

Optie 3                       het patroon, de stof en het overlopende garen

Wil je alle huisjes op 1 lap borduren, laat het ons dan even weten, dan rekenen we voor je uit hoe groot de lap moet worden.

600_january_cottage_jpeg.jpg

Club 3: Ornamentjes van Little House Needleworks

Het leek erop alsof de ornamentjes van 2011, de laatste serie zouden zijn, maar Diane heeft besloten om in 2012 nog weer 12 ornamentjes te ontwerpen. En dus bieden we ook deze serie aan als maandelijkse club. Hiernaast zie je een verzameling van ornamentjes uit de 2011 en 2010 serie, dan heb je alvast een indruk. De kosten zijn € 9,95 per maand, je krijgt per 3 maanden een rekening.

Je kunt kiezen uit de volgende opties:

Optie 1: het patroon en de stof

Optie 2: het patroon, de stof en het speciale garen (Diane gebruikt het Crescent Colours garen in een aantal ornamentjes). Het garen wordt apart berekend.

Vergeet niet om door te geven of je 11 of 13 draads stof wilt hebben. Hieronder zie je een verzameling van de ornamentjes van 2010 en 2011. Het eerste ornamentje van 2012 is het engeltje rechtsonder.

ornaments.jpg

Klik hier om ons een email te sturen.