De Handwerk Boetiek

Speciale pakketjes

Home
Souvenir de ma Jeunesse project
International customers
Contact en route
Wat is nieuw?
Maandelijkse clubs 2012
Workshops en gezellige dagen
Kalender
Amerikaanse ontwerpers
Deense ontwerpers
Duitse ontwerpers
Franse ontwerpsters
Italiaanse en Spaanse ontwerpers
Bandjes, kantjes en lintjes
Franse boeken
Garens
Speciale pakketjes
Web dagboek
E-nieuwsbrieven

Op deze pagina vind je speciale pakketjes. Dit zijn pakketjes die wij zelf hebben samengesteld. Sommige pakketjes hebben we altijd op voorraad, voor andere pakketjes geldt op = op.

Hands to Work - Forget Me Not € 12,50
Heb je altijd al eens met overlopende zijde willen borduren, dan is dit pakketje iets voor jou. Het patroontje is beschikbaar gesteld door Hands to Work, je kunt kiezen uit creme of ivoorkleurig 13draads Belfast linnen en je kunt een kleur Gloriana zijde uitzoeken.Ons model is geborduurd op creme Belfast met Topiary. De kleurenkaart van de Glorianazijde kun je hier vinden.

htwfreebie.jpg

Biscornus pakketje € 4,50
Leer hoe je zelf een biscornus kussentje kunt maken. Het patroon is van Papillion Creations, je ontvangt 11 of 13 draads naturel linnen en een strengetje Venus garen. Daarnaast bevat het pakketje ook de instructies voor het in elkaar zetten van je biscornus kussentje. Wij hebben gekozen voor kleur 2012 van Venus, mocht je een andere kleur willen hebben (rood of zwart bijvoorbeeld), laat het ons dan even weten.
 

biscornu.jpg

Twisted Threads - Gingham Village € 6,95
De leukste manier om over een draadje te leren borduren. Je ontvangt bij dit pakketje de instructies voor het borduren over een draadje volgens de methode van Ruth Sparrow, 11 draads Graziano geblokt linnen, alle Weeks Dye Works garens die je nodig hebt en een strengetje Venus garen voor het koordje en het in elkaar zetten. Je hoeft alleen nog wat fiberfill en tijd toe te voegen en je schaarhangertje is zo klaar.
 

ginghamvillage.jpg

Klik hier om ons een email te sturen.