Make your own free website on Tripod.com

De Handwerk Boetiek
Country Cottage Needleworks
Home
Souvenir de ma Jeunesse project
International customers
Contact en route
Wat is nieuw?
Maandelijkse clubs 2012
Workshops en gezellige dagen
Kalender
Amerikaanse ontwerpers
Deense ontwerpers
Duitse ontwerpers
Franse ontwerpsters
Italiaanse en Spaanse ontwerpers
Bandjes, kantjes en lintjes
Franse boeken
Garens
Speciale pakketjes
Web dagboek
E-nieuwsbrieven

Deze patronen worden ontworpen door de dochter van Little House Needleworks, Nikki Leeman en de ontwerpster van Little House Needleworks, Diane Williams. Meer patronen zie je op haar website.

15-07-08: Needleworkshop van Country Cottage Needleworks
De dochter van Little House Needleworks heeft weer een nieuwe winkel toegevoegd aan haar verzameling, deze keer een Needleworkshop. Heel geschikt voor elke borduurster die vast zelf wel een winkeltje kan beginnen met haar voorraad. Het patroon kost € 9,25.

ccnnwshop.jpg

11-06-08: Echt zomers van Country Cottage Needleworks
Dit patroontje roept bij mij een echt zomers gevoel op. Heerlijke kleuren, een vrolijk tafereel en je kunt het ook nog deze zomer afkrijgen.
Joyful Summer € 9,25

ccnjoyful.jpg

15-11-07: Country Cottage Needleworks
Dit leuke winterpatroontje komt van de dochter van Little House Needleworks, Nikki Leeman. Vooral de kleine cakejes in de sneeuw vind ik heel leuk gevonden. Je hebt naast DMC (Venus) kleuren nog Poblano Pepper en Blushing Beauty van Crescent Colours nodig.
Gingerbread Cottage € 8,25

ccngingerbreadcottage.jpg

04-07-07: Threadpacks van Country Cottage Needlework
In navolging van haar moeder (Little House Needleworks) gaat ook Nikki een serie threadpacks uitbrengen. De pakketjes bestaan uit het patroon en 5 volle strengen Crescent Colours. Hieronder zie je de eerste 6 pakketjes in deze serie. Maak je eigen "wijk" met bloementuintjes. Je kunt de patroontjes op een lap borduren of los of in een lange rij....... Kosten zijn nog niet bekend maar ik schat in dat de pakketjes net zo duur zijn als die van Little House Needleworks (€ 12,95).
Schrijf je in voor de hele serie of laat weten welke pakketjes je wilt ontvangen!

ccnthreadpack.jpg

16-07-07: En ook nog nieuw van Country Cottage Needlework
En om de dochter niet te vergeten, hierbij nog een nieuw patroon van Nikki. De Daisy Sampler (€ 5,95) past in de serie van Strawberry en Sunflower Sampler. Een plaatje van deze patronen kun je hier zien.

ccndaisysampler.jpg

28-06-06: Nieuw van Country Cottage Needleworks
Twee echte zomerpatroontjes, Summer Strawberries en Sunflower Sampler. Ideaal om mee te nemen op vakantie. Voor Summer Strawberries heb je naast DMC ook Weeks Dye Works Aztec Red, Collards en Kudzu nodig. Sunflower Sampler is geborduurd met DMC en Weeks Dye Works Pecan and Scuppernong en van Sampler Threads Butternut Squash. De patroontjes kosten € 5,95 per stuk.

ccnjune06.jpg

04-01-06: Country Cottage Needleworks
De dochter van de ontwerpster van Little House Needleworks heeft haar eigen ontwerpbedrijf opgezet. Hierbij twee nieuwe patronen: Rose Cottage (€ 7,50) en Winter Welcome (€ 7,50). Het kussen voor Rose Cottage is ook te bestellen en kost € 48,95.

ccnjan.jpg

Enter content here

Enter supporting content here

Klik hier om ons een email te sturen.