Make your own free website on Tripod.com

De Handwerk Boetiek
Drawn Thread, The
Home
Souvenir de ma Jeunesse project
International customers
Contact en route
Wat is nieuw?
Maandelijkse clubs 2012
Workshops en gezellige dagen
Kalender
Amerikaanse ontwerpers
Deense ontwerpers
Duitse ontwerpers
Franse ontwerpsters
Italiaanse en Spaanse ontwerpers
Bandjes, kantjes en lintjes
Franse boeken
Garens
Speciale pakketjes
Web dagboek
E-nieuwsbrieven

Cynthia Zittel van The Drawn Thread heeft een zeer karakteristieke stijl. Haar ontwerpen herken je dan ook snel en spreken veel borduursters aan. Naast gewone kruissteekjes is Cynthia een meesteres in het verwerken van allerlei bijzondere steken in haar patronen. Je borduurt niet alleen een heel mooi patroon maar leert ook nog wat. Hieronder zie je een selectie uit haar ontwerpen. Voor een volledig overzicht kun je op haar website kijken.

14-05-08: Toccata IV van The Drawn Thread
Al even in de winkel, maar steeds vergeten om op de website te zetten. Toccata IV van The Drawn Thread is uitgekomen en bestaat uit 3 delen. Elk deel bevat een verticale rij van het patroon. Natuurlijk is elke rand weer uitgelegd en kun je weer diverse technieken toepassen. Elk deel kost € 21,50.
Daarnaast is Flower Boxes uitgekomen, In typische Drawn Thread stijl borduur je 9 bloemenvierkantjes met een alfabet. Het patroon kost € 10,50.

dtmei08.jpg

Nieuwe patronen van The Drawn Thread
Het was even wachten, maar nu zijn ze dan bijna hier, de nieuwe patronen van The Drawn Thread. En de langverwachte Toccata III zit er ook bij. Zelf vind ik 'm prachtig en ik kan niet wachten om te zien welke steken zijn gebruikt. De patronen worden vanaf begin volgende week verstuurd, dus laat me op tijd weten of je belangstelling hebt voor een van de nieuwe patronen of een van de oudere patronen. Dan weet je zeker dat je niet achter het net vist.
Toccata III € 27,50
Sampler of Stitches A,B,C € 13,50
Sampler of Stitches D,E,F € 13,50
 
Hieronder vind je de prijzen voor de materialen die in Toccata III gebruikt worden:
patroon € 27,50
gloriana € 7,50
soie perle € 4,95
soie 100/3 € 7,50
stof € 10,75 (dit zal niet de exacte stof zijn die in het patroon is gebruikt, maar een 13 draads alternatief)

dtjan07.jpg

01-05-2006: Nieuwe patronen van The Drawn Thread
Het lijkt erop alsof Cynthia weer meer tijd kan besetden aan het ontwerpen van patronen. De nieuwste twee hebben we op voorraad. Het zijn Wayward Garden (€ 15,95) en English Garden Pocket (incl. knoopje en kraaltjes € 16,95).

dtapril2006.jpg

09-01-06: Nieuw van The Drawn Thread
We hebben er lang op moeten wachten en Toccata no.3 zit er nog niet bij, maar hier zijn twee nieuwe patronen van The Drawn Thread. Eind van de week gaan we ze bestellen, dus mail ons voor die tijd als je zeker wilt zijn van de eerste zending. Voor beide nieuwe ontwerpen geldt dat het patronen zijn, de materialen kun je apart bestellen.
Red Lace Sewing Case € 13,50
Three Friends € 22,50

dtjan2006.jpg

Klik hier om ons een email te sturen.