Make your own free website on Tripod.com

De Handwerk Boetiek

Imaginating

Home
Souvenir de ma Jeunesse project
International customers
Contact en route
Wat is nieuw?
Maandelijkse clubs 2012
Workshops en gezellige dagen
Kalender
Amerikaanse ontwerpers
Deense ontwerpers
Duitse ontwerpers
Franse ontwerpsters
Italiaanse en Spaanse ontwerpers
Bandjes, kantjes en lintjes
Franse boeken
Garens
Speciale pakketjes
Web dagboek
E-nieuwsbrieven

Bij Imaginating zijn verschillende ontwerpsters ondergebracht. Op de website kun je zien wat ze allemaal bedacht hebben. Hieronder zie je een selectie van populaire patronen.

10-10-07: Herfstpatronen van Imaginating en een beetje zomer
Imaginating is een van die ontwerpsters die soms wat ondergesneeuwd raken. Zelf vind ik dat ze heel leuke patronen hebben, voor ieder wat wils en heel betaalbaar (€ 6,95). Veel patronen worden met DMC geborduurd (of kies voor Venus en je bent nog goedkoper uit). Maar je kunt ook heel goed overlopende garens gebruiken. Hieronder zie je twee herfstpatronen en een zomerpatroon.
Harvest Happiness
Halloween Delusion
Lighthouse Welcome

imaokt07.jpg

Poezen van Imaginating
Van de dames van Imaginating hebben we twee nieuwe poezenpatronen meegenomen. Spring Time is de nieuwste Silly Snob en Summer Quilt is een patroon van Pamela Kellogg. Daarnaast vonden we dit geboortelapje zo leuk, dat ie niet kon blijven liggen. Alle patronen kosten € 6,95 per stuk.

imafeb07.jpg

In februari heb ik met Judy van Imaginting gesproken over hun gestyleerde patronen zoals Birdhouse en Bethlehem. Ze vertelde toen dat Diane Arthurs bezig was met een rij sneeuwmannetjes. En zie hier, de Snowmen Gathering is klaar net als Three Kings. Beide patronen kosten € 6,95. Snowmen Gathering gaat zeker geborduurd worden, maar we wachten nog even op het donkerblauwe Belfast linnen.
Verder nog een randpatroon voor sneeuwmannen en santa's. Heel geschikt voor een kersthanddoek of om rondom een mandje te doen. Ook deze patronen kosten € 6,95 per stuk.

imanov06b.jpg

imanov06a.jpg

Nieuw en oud van Imaginating
Deze patronen zijn een mengeling van nieuwe en oudere patronen van Imaginating. Vooral de langgerekte patronen in 1 kleur vind ik geweldig. Hier heb je eindeloze mogelijkheden om mee te variŽren; je kunt met handgeverfde garens borduren, je kunt ze inlijsten, op een handdoek borduren, als rand rondom een mand bevestigen of een deel borduren voor een kaart, ornamentje, scissor fob of speldenkussentje.
Bethlehem € 6,95
Birdhouse Row € 5,95
Winter Silhouette € 5,95
Green Garden € 5,95
Santa Silhouette € 6,95

imokt2005.jpg

Klik hier om ons een email te sturen.