Make your own free website on Tripod.com

De Handwerk Boetiek

The Workbasket

Home
Souvenir de ma Jeunesse project
International customers
Contact en route
Wat is nieuw?
Maandelijkse clubs 2012
Workshops en gezellige dagen
Kalender
Amerikaanse ontwerpers
Deense ontwerpers
Duitse ontwerpers
Franse ontwerpsters
Italiaanse en Spaanse ontwerpers
Bandjes, kantjes en lintjes
Franse boeken
Garens
Speciale pakketjes
Web dagboek
E-nieuwsbrieven

Mary Olson en Candy Scott zijn de twee dames achter deze ontwerpersnaam. Hun patronen zijn meestal ge´nspireerd op oude merklappen en hebben een geheel eigen uitstraling. Hun serie van Quaker dieren is bijzonder populair.
Kijk ook eens op hun website.

15-07-08: prachtige nieuwe patronen van The Workbasket
We hebben drie nieuwe patronen van The Workbasket binnen en ze zijn geweldig. Mijn favoriet is Maze, een heel bijzonder doolhof met bloemen en een alfabet. Daarnaast is er Sunflower House, een patroon dat je helemaal in kruissteek kunt borduren, maar waar je ook diverse speciale steken in kunt gebruiken. En tot slot is er naast de Rabbit Roundel nu de Swan Roundel. Ook dit patroon heeft weer een paar extraatjes in de vorm van kleine stukjes van het patroon die gebruikt zijn voor accessoires.
Maze € 10,50
Sunflower House € 10,50
Swan Roundel € 10,50

twbjuli2008.jpg

10-01-08: Nieuw van The Workbasket
Heel toepasselijk voor de maand januari zijn de Mittens van The Workbasket. Borduur deze handschoentjes op linnen naar keuze en laat je fantasie los op de kleuren.
De Quaker Cow en Sheep passen prima in de Quaker menagerie die de dames van The Workbasket hebben opgebouwd.
Mittens - 11,50
Quaker Cow and Sheep - 11,50

twbjan08.jpg

16-07-07: Nieuwe Quaker dieren van The Workbasket
Candy en Mary hebben weer twee nieuwe dieren toegevoegd aan hun Quaker dierenverzameling, deze keer mama en baby Teddybeer. In de zo unieke stijl van The Workbasket kun je deze teddyberen ook heel goed als kraamkadootje borduren in zachtblauw of roze.
Naast dit patroon hebben we Fraktur Flower in de winkel. Het is op de foto niet zo goed te zien, maar alle bladeren zijn in aparte steken geborduurd. En verder hebben we Faith, Hope, Love in huis. Een eigentijds ontwerp op de vernaaide linten van Marken. Dit patroon is 53 x 377 steken en is geborduurd met Black Crow van Sampler Threads.

twbjuli2007.jpg

Klik hier om ons een email te sturen.