Make your own free website on Tripod.com

De Handwerk Boetiek
Blue Ribbon Designs
Home
Souvenir de ma Jeunesse project
International customers
Contact en route
Wat is nieuw?
Maandelijkse clubs 2012
Workshops en gezellige dagen
Kalender
Amerikaanse ontwerpers
Deense ontwerpers
Duitse ontwerpers
Franse ontwerpsters
Italiaanse en Spaanse ontwerpers
Bandjes, kantjes en lintjes
Franse boeken
Garens
Speciale pakketjes
Web dagboek
E-nieuwsbrieven

HIer vind je patronen van Blue Ribbon Designs. Mail of bel over welk patroon je graag wilt bestellen, dan kijken we of het op voorraad is.

08-12-08: Blue Ribbon Designs
Laat het maar aan Belinda over om met een verrassing voor de kerst te komen. Allereerst is er Peppermint Twist, een prachtige kerstmerklap met ook nog eens de instructies om de afzonderlijke delen te gebruiken voor diverse accessoires. En mijn favoriet: Countdown to Christmas, een soort adventskalender. Mocht je het nog niet zo zien zitten om deze kalender in je eentje te borduren en in elkaar te zetten, houd dan onze papieren nieuwsbrief in de gaten (komt eind december uit).
Helemaal rechts staat het volgende patroon in de lijn van Peppermint Twist. Dit patroon komt in februari 2009 uit, maar mocht je 'm alvast willen reserveren dan kan dat.
 
Peppermint Twist - € 15,95
Countdown to Christmas - € 15,95
It's Cold Outside - prijs nog niet bekend, maar ik denk hetzelfde als Peppermint Twist.

brddec08.jpg

Six Bats and a Witch
Blue Ribbon Designs heeft weer een nieuwe hokjessampler ontworpen. Deze keer helemaal in stijl voor Halloween. Six Bats and a Witch (11,50) borduur je met Weeks Dye Works en het patroon is 144 x  144 kruisjes groot. Je kunt natuurlijk ook delen van het patroon borduren.

brd6bats.jpg

Een wel heel bijzondere puzzel
Dit is de Red Velvet Inscription Sampler. Zo op het oog lijkt het een leuk patroon met rode vierkantjes. Maar in elk van die vierkantjes zit 4 x eenzelfde letter van het alfabet in het midden verborgen. Dus linksboven begin je met 4 x de letter A, daarnaast 4 x de letter B enzovoort. Het patroon is geborduurd met 7 strengen Weeks Dye Works Bordeaux, maar leent zich erg goed voor eigen kleurcombinaties. 
Red Velvet Inscription € 13,50

brdredvelvetinscription.jpg

Never Stop Growing € 12,50
Grwoth Too € 10.50

brdmay06.jpg

Comfort & Joy € 11,50
Valentine Wishes € 11,50

brdjan.jpg

Christmas Ornaments 2 € 10,50

brdchristmaswishesii.jpg

15-11-06: Nieuwe sentiments van Blue Ribbon Designs
Net als vorig jaar heeft Blue Ribbon Designs weer een serie Christmas Sentiments uitgebracht, dit jaar in een nieuwe vorm. Je kunt de ornamentjes nog steeds met de hand in elkaar zetten en de instructies staan in het patroon. De patroontjes zijn geborduurd met Sampler Threads.
Naast de sentiments is ook "Tiny Trees and Gifts for Thee" uitgekomen. Een nieuw patroon in de blokjesstijl die zo kenmerkend is voor Blue Ribbon Designs. Een heel mooi kerstcadeau voor jezelf of een heel speciaal iemand.
Alle patronen kosten € 11,50 per stuk.

brdkerst2006.jpg

Klik hier om ons een email te sturen.