Make your own free website on Tripod.com

De Handwerk Boetiek
Prairie Schooler
Home
Souvenir de ma Jeunesse project
International customers
Contact en route
Wat is nieuw?
Maandelijkse clubs 2012
Workshops en gezellige dagen
Kalender
Amerikaanse ontwerpers
Deense ontwerpers
Duitse ontwerpers
Franse ontwerpsters
Italiaanse en Spaanse ontwerpers
Bandjes, kantjes en lintjes
Franse boeken
Garens
Speciale pakketjes
Web dagboek
E-nieuwsbrieven

The Prairie Schooler is zonder twijfel een van de ontwerpsters die het langst in deze business zit. Een aantal oudere patronen zijn niet meer verkrijgbaar, maar gelukkig kun je nog heel veel patronen van haar bestellen. Kijk op haar website voor een gratis patroontje en heel veel mooie ontwerpen.

14-08-08: EINDELIJK, de nieuwe Prairie Schoolers!
We hebben er wat langer op moeten wachten dan andere jaren, maar nu zijn ze er toch, de nieuwe patronen van The Prairie Schooler. Mijn absolute favoriet is Santas and Snowmen. En ik ben heel benieuwd of er nog meer maanden zullen volgen.
 
When Witches go Riding € 9,5
Santas and Snowmen € 9,25
Santa 2008 € 3,50

psaug08.jpg

November € 9,25
December € 9,25

psmaandennovendec.jpg

07-04-08: Nieuwe ontwerpen van The Prairie Schooler
De Prairie Schooler heeft weer 4 nieuwe ontwerpen uitgebracht en ik ben vooral weg van Old McDonald (van het kinderliedje). Ik hoop dat dit tweede patroon van 9 blokjes betekent dat er iedere keer eentje bijkomt. Dit patroon is ook bijzonder geschikt voor een kinderkamer. Alle patronen kosten € 9,25.

psmaart2008.jpg

Dit is een van mijn favoriete ontwerpsters, en elk jaar ben ik weer benieuwd wat voor santa ze heeft ontworpen. Voor dit jaar is dat een "brei" santa, heel toepasselijk. Het patroon is een soort grote ansichtkaart en zijn al sinds 1984 jaarlijks uitgebracht.
2007 Schooler Santa € 3,50
 
Maar de jaarlijkse santa is niet het enige patroon dat is uitgekomen. Om in winter/kerstsfeer te blijven is er Button Up (€ 9,25), een geweldig sneeuwverhaal dat je heel goed voor een kinderkamer kunt borduren. En voor de liefhebbers van ornamentjes is er Cranberry Christmas (€ 9,25).
 
Naast de winter/kerstpatronen zijn er ook nog twee patronen voor het najaar. Allereerst Pumpkin Patch (€ 9,25), een Halloween patroon dat je op heel veel manieren kunt gebruiken. De vier kleine patroontjes kun je gebruiken voor ornamentjes, schaarhangertjes, kaartjes of een naaldenboekje.
 
En voor Thanksgiving Day (22 november) kun je Thanksgiving Comes Again (€ 9,25) borduren. Hoewel wij deze dag hier niet vieren, kun je alle motieven weer apart gebruiken. Of gewoon het hele patroon borduren en een beetje aan Thanksgiving Day doen.

pssanta2007.jpg

Button Up en Cranberry Christmas

pschristmas2007.jpg

Pumpkin Patch en Thanksgiving Comes Again

psfall2007.jpg

De jaarlijkse Santa van Prairie Schooler (2006)
Eind augustus kijk ik altijd vol verwachting uit naar de jaarlijkse santa van The Prairie Schooler. En ook dit jaar ben ik helemaal blij. Santa staat bij een oude naaimachine en is nog druk een kerstok af te naaien. Vanaf 1984 heeft The Prairie Schooler deze Santa's uitgebracht en ze zijn allemaal nog verkrijgbaar. Het patroon kost € 3,50.

2006santa.jpg

Nieuwe merklappen van Prairie Schooler
Strikt genomen zijn ze nog onderweg, maar ik vind ze zo leuk, dat ik ze alvast op de website zet. Dit zijn de nieuwste ontwerpen van The Prairie Schooler. Vier nieuwe grote patronen, in elk patroon vind je een merklap met tekst en vijf kleine patroontjes die je kunt verwerken tot een merklap of in de grote merklap kunt gebruiken. Je kunt de kleinere patroontjes natuurlijk ook voor ornamentjes, schaarhangertjes of speldenkussentjes gebruiken. Kijk vooral even op de website, er staat weer een nieuw gratis patroontje op.
Autumn Leaves € 9,25
Winter Winds € 9,25
Good Saint Nick € 9,25
Christmas Day € 9,25

psaug2006.jpg

Klik hier om ons een email te sturen.