Make your own free website on Tripod.com

De Handwerk Boetiek
Bent Creek
Home
Souvenir de ma Jeunesse project
International customers
Contact en route
Wat is nieuw?
Maandelijkse clubs 2012
Workshops en gezellige dagen
Kalender
Amerikaanse ontwerpers
Deense ontwerpers
Duitse ontwerpers
Franse ontwerpsters
Italiaanse en Spaanse ontwerpers
Bandjes, kantjes en lintjes
Franse boeken
Garens
Speciale pakketjes
Web dagboek
E-nieuwsbrieven

Hier vind je meer informatie over de patronen van Bent Creek. Kijk ook op hun website voor een compleet overzicht van hun patronen.
 
 

11-06-08: Kleine patroontjes van Bent Creek
De eerste vier patroontjes van Bent Creek zijn opnieuw uitgebracht als patroon in plaats van een pakket. De patroontjes zijn ongeveer 55 x 55 steken en borduren lekker snel en hebben een fijn prijsje, slechts € 4,50 per stuk. Voeg je eigen knopen toe of vraag ons om knoopjes mee te sturen.
Op de onderste rij zie je nog twee patroontjes voor de Americana fans onder ons:
God Bless You € 4,50
Little Ones Uncle Sam € 4,50

bcjune2008.jpg

Nieuwe serie Walking in a Winterland
Chalet € 4,95
Ze Rink € 4,95

bcwinterville.jpg

27-07-05: Nieuw van Bent Creek
Bent Creek heeft de volgende twee patronen in de Snapperville serie uitgebracht: Main Street en Pumpkin Farm. Beide patronen komen met de drukknoopjes en kosten 4,95. Daarnaast hebben we nog een lief klein patroontje ontvangen van een katje (2,95). Altijd leuk om te borduren.

bcjuli2005.jpg

Nieuwe voorjaarspatronen van de dames van Bent Creek. Helemaal links Spring Soapbox € 6,95, daarnaast boven Dance of the Bumblebee € 4,50, Stockyard € 4,95 en Little Bunny € 4,50.
De Stockyard maakt deel uit van Snapperville, een zesdelige serie waar je dan een rand omheen kunt borduren. Geef je nu op voor alle zes patronen en ontvang het patroon voor de rand gratis. Heel binnenkort kun je zien hoe die rand eruit ziet in mijn web dagboek. Je borduurt de patronen met een combinatie van Weeks Dye Works en Sampler Threads en voegt kleine drukknoopjes toe voor accenten (de drukknoopjes krijg je bij de patronen, de drukknopen voor de rand kun je apart bestellen).

bcfeb05.jpg

17-05-05: Nieuwe Snapperville van Bent Creek
In de serie Snapperville is een nieuw patroontje uitgekomen, Barn. Het patroontje kost € 4,95. Daarnaast zie je hoe de serie tot leven begint te komen. Ik moet hoognodig het tweede deel gaan borduren :). Als je je opgeeft voor de serie, krijg je de rand er gratis bij.

bcsnapperville1.jpg

Klik hier om ons een email te sturen.