Make your own free website on Tripod.com

De Handwerk Boetiek
Heart in Hand
Home
Souvenir de ma Jeunesse project
International customers
Contact en route
Wat is nieuw?
Maandelijkse clubs 2012
Workshops en gezellige dagen
Kalender
Amerikaanse ontwerpers
Deense ontwerpers
Duitse ontwerpers
Franse ontwerpsters
Italiaanse en Spaanse ontwerpers
Bandjes, kantjes en lintjes
Franse boeken
Garens
Speciale pakketjes
Web dagboek
E-nieuwsbrieven

Cecilia Turner is de ontwerpster achter Heart in Hand Needleart. Ze is al sinds 1994 professioneel bezig met het ontwerpen van patronen en inmiddels heeft ze een hele collectie patronen en pakketten op haar naam staan. Erg bekend en geliefd zijn haar Wee One patronen, kleine patroontjes die snel borduren. Samen met Bent Creek en Twisted Threads vormt Heart in Hand het ontwerperskwartet The Trilogy. Kijk voor een uitgebreide catalogus op haar website.

11-06-08: Nieuwe serie van Heart in Hand
Heart in Hand heeft een nieuwe serie uitgebracht die bestaat uit 12 kleine patroontjes voor elke maand van het jaar. Rondom de patroontjes borduur je een rand met de tekst "To everything there is a seans, and a time to every purpose under heaven". Het totale project wordt ongeveer 65cm breed en 6cm hoog. De kleine patroontjes zijn 5 x 5cm op 13 draads Belfast.
Natuurlijk kun je de patroontjes ook afzonderlijk borduren, ze zijn heel geschikt voor kaartjes, schaarhangertjes en naaldenboekjes.
Monthly Markings Border € 8,25
Monthly Markings January, February, March, April € 4,50

hihnmarkingserie.jpg

10-01-08: Heart in Hand Celebrations
Met de publicatie van Winter en Spring is de serie Celebrations compleet. Borduur ze op een lap of apart als pinkeeps, speldenkussentjes of in een klein lijstje. Alle patroontjes kosten 4,75.

hihncelebrations.jpg

15-11-07: Twee kleine patroontjes van Heart in Hand
Cecilia was ook wat later met het uitbrengen van haar Halloween patroontjes, maar dit schattige uiltje kun je in een paar avonden borduren. En als je dan toch bezig bent, borduur dan gelijk haar jaarlijkse santa er achter aan. Dat moet zeker lukken voor de kerst.
Night Watch € 4,75
Santa 2007 € 4,75

hihnnov07.jpg

25-10-05: Mom's Wisdom patroontjes van Heart in Hand
Heart in Hand is begonnen met een serie patroontjes die Mom's Wisdom heten. De eerste twee zijn Be Nice en Sleep Tight. Leuke, kleine patroontjes die je snel borduurt en erg leuk zijn om weg te geven of natuurlijk om voor je eigen kinderen te borduren.  De volgende twee in de serie zijn Eat Right en Say your prayers. De patroontjes kosten € 3,50.
 

hihnokt2005.jpg

17-05-05: Update Heart in Hand patronen
Deze patronen hebben we al even in huis en het is de hoogste tijd om ze op de website te plaatsen. Hieronder zie je eerst Pocket Sampler Dad en daarnaast Pocket Sampler Mom (patronen kosten € 6,95 per stuk). De Pocket Sampler Mom was het moederdagkadootje voor dit jaar, ik heb het afgewerkt als een klein kussentje. De verzilverde bedeltjes kosten € 9,25 per stuk en worden apart besteld.
Daaronder twee kleine patroontjes,Little Brown House Sampler en Red House Sampler, allebei € 3,50 per stuk. Alle patronen worden met een combinatie van Weeks Dye Works en Sampler Threads geborduurd, DMC conversies zijn aangegeven.

hihnmei2005.jpg

Heel populair zijn de vogeltjes van Heart in Hand:
Spring Bird met knoopje € 4,75
Summer Bird met knoopje € 5,50
Autumn Bird met knoopjes € 6,95
Winter Bird met knoopjes € 5,95

hihnbirds2.jpg

Nog meer vogeltjes:
Valentine´s Bird met knoopje € 4,75
Easter Bird met knoopje
Halloween Bird met knoopje € 5,95
Christmas Bird met knoopje € 5,50

hihnbirds.jpg

Hieronder een aantal patronen uit de Wee One serie:
Little House in the Woods € 3,50
Tall Snowman € 3,50
One Love met knoopjes € 7,50

hihnweeone.jpg

Enter supporting content here

Klik hier om ons een email te sturen.