Make your own free website on Tripod.com

De Handwerk Boetiek
Lizzie Kate
Home
Souvenir de ma Jeunesse project
International customers
Contact en route
Wat is nieuw?
Maandelijkse clubs 2012
Workshops en gezellige dagen
Kalender
Amerikaanse ontwerpers
Deense ontwerpers
Duitse ontwerpers
Franse ontwerpsters
Italiaanse en Spaanse ontwerpers
Bandjes, kantjes en lintjes
Franse boeken
Garens
Speciale pakketjes
Web dagboek
E-nieuwsbrieven

Ontwerpster Linda Ebright is al jaren bekend van haar speelse patronen. Haar bedrijf is genoemd naar haar dochters Sarah Elizabeth, "Lizzie", en Alison Kathleen, "Kate". Inmiddels heeft ze een uitgebreide catalogus met patronen op haar naam staan. Kijk op haar website voor alle patronen die Linda heeft uitgebracht en voor een aantal gratis patronen die je kunt printen.

15-07-08: Nieuwe Lizzie Kate patroontjes
Lizzie Kate heeft dit jaar een tweede Flip Its serie en wel de Christmas Flip Its. Net als bij de vorige serie bevat elk patroon twee ontwerpen en twee bedeltjes (een patroon kost € 9,25). Op de website van Lizzie Kate staat de gratis rand die je om de patroontjes heen borduurt. De eerste twee patroontjes zijn net uit.

lkchristmasfp.jpg

Naast deze nieuwe serie zijn er nog twee kleinere patroontjes en een nieuwe versie van de "Crazy"serie, deze keer Retirement Crazy. Zelf vind ik de uitspraak Retirement World's Longest Coffee Break heel grappig. Wat leuk is, is dat je nu ook voor iemand die stopt met werken eens iets toepasselijks kunt borduren.
Fall Square € 4,50
Hocus Pocus € 4,50
Retirement Crazy € 8,25

lkjuli08.jpg

12-01-08: Nieuw van Lizzie Kate
Na de Flip It series van de afgelopen jaren, doet Lizzie Kate het in 2008 dubbelop. Oftewel, de Double Flip Its. Je ontvangt 2 patronen en 2 bedeltjes en borduurt de patronen apart of onder elkaar met de speciale rand. Een heel inspirerend begin van 2008. De patronen kosten 9,25 per stuk en de serie bestaat uit 6 delen.
Verder krijgen we nog twee Snippets binnen, Good things come to those who stitch (die ga ik zeker borduren) en Be Mine Valentine. Beide patroontjes kosten 4,95.

lkdf1en2.jpg

lkjan08.jpg

21-05-07: Nog even snel van Lizzie Kate
Wil je toch nog iets borduren voor een huwelijk of baby? Dan zijn deze Snippet patroontjes van Lizzie Kate ideaal. Ook erg leuk om een kaart van te maken.
Just Married € 4,50
Welcome Baby € 4,50

lkmay07.jpg

25-10-05: Lizzie Kate voor de kerst
Van Lizzie Kate hebben we weer de jaarlijkse Santa ontvangen en de kerstornamentjes. De Santa staat deze keer op schaatsen (€ 3,50) en de kerstornamentjes vind ik hilarisch. Vooral de Mistletoad doet het goed! En Miss Murphy heeft al aangegeven dat ze verwacht dat Jingle All the Way haar kerstornamentje wordt. Tiny Tidings X kost € 6,95.
Daarnaast hebben we ook de October en November Flip It Stamps (€ 4,95) weer binnen, ze gaan deze week op de post voor de borduursters die ze automatisch thuisgestuurd krijgen.

lkoct2005.jpg

Flip It Stamps patronen:
January € 4,95
February € 4,95
March € 4,95
April € 4,95
May € 4,95

lkstampls.jpg

Klik hier om ons een email te sturen.